Kersttoernooi 23 december

Op donderdag 23 december 2010 wordt de laatste training van het jaar 2010 gehouden. Hoofdtrainer Harm van Uden wil dan voor alle elftallen een Kerst toernooitje organiseren. Alle kaderleden spelers van alle senioren elftallen en speelsters worden hiervoor uitgenodigd. Het is de laatste training van het jaar 2010, en voor de feestdagen lijkt ons dat een prima gelegenheid om je voor te bereiden op de feestdagen.

Na afloop is het gezellig samen zijn in de kantine onder het genot van een lekker warm soepje, worstenbroodjes, en Kerstbrood met warme chocomel. Dit is voor rekening van de club. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Dus wij reken op de selectie spelers, 3 & 4e elftal en dames 1 & 2 elftal en kaderleden.

Aanvangstijd : 19.30 uur.

Einde training : 20.30 uur