In memoriam Gerard Bokmans

Op oudejaarsdag 2010 overleed Gerard Bokmans in de leeftijd van 39 jaar. Gerard was de vader van onze jeugdspelers Lars (E2) en Tim (C1). Hij was dikwijls langs de lijn te vinden om een van zijn zoons aan te moedigen tijdens wedstrijd of training. Erg trots was hij eind 2009 bij het kampioenschap mee van de F1, destijds het elftal van zijn jongste zoon Lars. Met zijn bedrijf Bokmans Plaagdierbeheersing ondersteunde hij Ulysses, onder andere met sporttassen voor de E2.

Tijdens een drukbezochte Avondwake en Uitvaart is afscheid genomen van Gerard. Wij wensen zijn vrouw Liesbeth en zijn zoons Niels, Tim en Lars alle sterkte toe de komende tijd.

Namens bestuur, spelers en leiders,

Ad van Orsouw, Danny Schevelier en Robert-Jan Steegman

Leiders Ulysses E2

Plaats een reactie