Spannende 22 mei voor Ulysses.

Zondag 22 mei staan er spannende wedstrijden op het programma voor Ulysses.

Om 10.00 uur speelt het 4e voor het kampioenschap in haar klasse tegen TOP6 uit Oss. Bij winst is het 4e meteen kampioen. Bij elke andere uitslag wordt voor het kampioenschap de uitslag van de gestaakte wedstrijd tegen OVC’63 van belang.

Dus bij winst is het 4e kampioen, speelt het 4e gelijk dan dient nog minimaal 1 punt gehaald te worden tegen OVC’63. Als er verloren wordt dan moet de wedstrijd tegen OVC’63 in winst omgezet worden. Daarmee komt het 4e dan weer gelijk aan kop met TOP. De KNVB beslist dan of er 2 kampioenen zijn danwel er een beslissingswedstrijd komt.

Het 1e speelt om 14:30 de belangrijke wedstrijd tegen Maaskantse Boys. Inzet is rechtstreekse promotie naar de 5e klasse. Ulysses 1 heeft zondag aan een punt genoeg voor directe promotie naar de 5e klasse.

Kortom er valt genoeg aan te moedigen deze dag. Steun het 4e en 1e in hun wedstrijden.