Ulysses blijft op nul punten na de 4e nederlaag tegen WEC 3-1.

De ploeg uit Wijbosch had aanvallende plannen tegen Ulysses. Vanaf het begin trok WEC ten aanval.De ploeg combineerde goed van achteren en trok de aanval in. Ook de buitenspelers werden goed gebruikt en dat leverde gevaar op voor de defensie van Ulysses. Het was aan Sven te danken dat het eerste half uur nog gelijk bleef. Met enkele goede reddingen bokste hij nog alles uit zijn doel. In een tijd van tien minuten stond de stand op 3-0.

In 31e minuut schoot Kevin van de Bogaard de bal uit een voorzet de bal boven hard in het dak van het doel 1-0. Enkele minuten later was het Kahunda Leermakers die vanaf de zestien steenhard uithaalde en de stand op 2-0 bracht. Voor Ulysses probeerde het Tom met een afstand schot maar die belande in de handen van de keeper. Het was Niek die voor Ulysses de mooiste kans kreeg. Remy omspeelde zijn tegenstanders en zette Niek vrij voor het doel van WEC. Zijn schot in de kruising werd nog net met vingertoppen van de keeper tot corner gewerkt.

Nog voor rust werd de wedstrijd bepaald door een doelpunt van Gijs van de Bogaard. Het was de snelle behendige rechterspits die terug legde op van de Bogaard die deze bal boven in de kruising deponeerde. Na rust dicteerde WEC wel het spel maar kon niet echt meer door drukken. Trainer Henk Bosch paste enkele wissels toe en Aaron bracht voorin toch wat gevaar voor Ulysses. Met zijn doorzetten kwam hij enkele malen goed door maar had toch te weinig steun. De ballen kwamen niet goed aan bij Ulysses en zonder bal werd er veel te weinig vrij gelopen. Door wederom goed keeperswerk van Sven bleef de stand nog op 3-0 staan.

In de laatste tien minuten plaatste Stefan uit een voorzet de bal op het hoofd van Aaron maar zijn kopbal werd van de doellijn gehaald. In de 89e minuut lepelde Remy een voorzet over de verdediging en Ries van de Camp tikte deze bal in 3-1. Een dik verdiende overwinning van WEC op Ulysses. De volgende wedstrijd speelt Ulysses thuis en om van de onderste plaatsen te komen zal de ploeg toch uit een ander vaatje moeten tappen. Als er dan om kwart over vier drie punten voor Ulysses zijn kan er nog volop getapt worden. Ulysses blijft met SBV en Maask. Boys na vier wedstrijden op nul punten staan.