Ulysses 3 wint van SBV 2 (5-4)

Zondag 6 november op het 2e veld stond de derby tegen SBV op hetprogramma voor het 3e. De blessurebank begint al aardig vol te lopen voor Ulysses 3. Een langere hersteltijd en elke week volop aan de bak moeten begint zo langzamerhand toch invloed te hebben op de fysieke gesteldheid van de spelers.

Toch stond om 10.00 uur een gemotiveerd 3e aan de aftrap om de wedstrijd tegen SBV te spelen. De teller van de klok stond goed en wel op 1 minuut toen Pierre Seelen de bal al met het hoofd tegen het net had weten te krijgen. Dit uit een voorzet van Theo Ouwens. 1-0. Er ontspon zich een sportief duel met vele doelpunten. De spits van SBV kreeg een bijna niet te missen kans om na 10 minuten gelijk te maken. Hij miste de voorzet volledig.  Na een dik kwartier kwam de gelijkmaker dan toch op het bord.

Weer 5 minuten later was het weer Pierre Seelen die ook weer met het hoofd de 2-1 op het scorebord bracht. SBV wist meteen hierna gelijk te maken door een afstandsschot. 2-2 Weer kwam Ulysses op voorsprong door (jawel) weer Pierre Seelen die dit maal met de voet de 3-2 maakte. SBV kwam onmiddelijk daarna weer op 3-3 door een schot dat door de Ulysses keeper fout werd beoordeeld. Met deze stand werd ook de kleedkamer opgezocht voor de rust.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Twee elftallen die streden voor de overwinning. Ulysses kwam enigzins gelukkig op 4-3. De verdediging van SBV trapte de bal tegen Adrie van de Camp waarna de bal in het  doel verdween. Bizar genoeg wist SBV weer binnen een minuut de gelijkmaker te scoren. Ook weer via een afstandschot. 4-4  Een kwartier voor het einde werd door Pierre Seelen de 5-4 gemaakt. Dit uit  een strafschop. Een SBV verdediger maakte hands binnen de 16 meter waarna de scheidsrechter een strafschop toekende. 5-4  Ulysses 3 wist nu wel de voorsprong tot het einde te verdedigen en dus weer  3 punten bij het totaal toe te voegen.

Plaats een reactie