Ulysses van het veld gespeeld door Keldonk (0-7)

Ulysses lukt het maar niet om een keer te stunten. Thuis tegen Keldonk speelde Ulysses een half uur mee maar creerde geen enkele scoringskans. Keldonk dat speelt voor de 3e periode ging vanaf de aftrap druk zetten op het Ulysses doel. Het overwicht van Keldonk op Ulysses was groot. De spitsen van Keldonk kregen het eerste half uur kansen maar hun vizier stond nog niet op scherp. In de 31e minuut werd een defensiefout door Keldonk resoluut afgestraft 0-1. In de 44e minuut moest Sven ver zijn doel uit en zijn schot kwam tegen de speler van Keldonk aan die in een leeg doel kon intikken. 0-2. Dat was de ruststand.

In de 64e minuut kreeg Ulysses de genade slag. De steeds meer gevaarlijke linkerspits van Keldonk leverde enkele mooie voorzetten voor het doel van Ulysses en Keldonk scoorde er op los. Vanaf de 71e minuut werkte Keldonk aan het doelgemiddelde want er werd maar liefst in totaal 5x gescoord na rust. Ulysses kon er niet veel tegenover stellen. Een volley van Tom die de keeper uitstekend over de lat werkte en een schot van Niek voorlangs dat waren de enige wapenfeiten van Ulysses. Een wedstrijd om maar gauw te vergeten.

Laten we maar hopen dat de ploeg van Henk Bosch de krachten bespaart heeft voor komende zondag want dan komt de steeds betere ploeg en concurrent SBV in Megen op bezoek. Een derby die ontzettend belangrijk kan zijn voor de degradatie in de klas. Trainer Harm van Uden van SBV kent de Megense ploeg en zal er met veel strijdlust tegen aan gaan. Dus de ploeg is gewaarschuwd.

Plaats een reactie