Ulysses feliciteert Jos van Orsouw, Lid in de Orde van Oranje Nassau

Jos van Orsouw is vrijdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Sinds 1976 hij zich in voor de plaatselijke voetbalclub, Ulysses. Voor het radioprogramma Maasland FM Sport verslaat hij al jarenlang alle wedstrijden van het eerste elftal.

Binnen Ulysses bekleedt Van Orsouw sinds 1986 diverse bestuurlijke functies. Daarnaast is hij onder meer clubscheidsrechter, veiligheidscoördinator, wedstrijdsecretaris, pr-functionaris en accommodatiecoördinator.

De onderscheiding kreeg de Megenaar voor al zijn vrijwillige taken bij de voetbalclub. Daarnaast is hij ook op andere vlakken actief voor de gemeenschap van Megen en zet hij zich in voor de Stichting Vrienden Thuishuis Megen en Magus TV. Komende zondag is Van Orsouw weer op de radio te horen om verslag te doen van de wedstrijd VOW-Ulysses.

bron: D-tv

2 gedachten over “Ulysses feliciteert Jos van Orsouw, Lid in de Orde van Oranje Nassau”

1. Goede Morgen Jos.
    Wat zag ik zojuist in de krant.
    Jos van Orsouw met bloemen in zijn hand.
    En was zeer in zijn sas.
    Met een mooi lintje op zijn jas.
    Loop nauw niet langs je schoenen mijnheer
    Ze blijven beroep op je doen keer op keer.
    JOS PROFICIAT
    JE HEBT HET VERDIEND.
    Maar Jose ook want die is vaak alleen thuis.
    Groetjes Sjaak en Rina