Voetbalschool TipTop van start!


Vanaf september 2012 gaat voetbalschool TipTop van start op het kunstgrasveld van DAW Schaijk.
Voetbalschool TipTop biedt alle jeugdvoetballers de mogelijkheid om extra (techniek)trainingen te volgen onder begeleiding van goed opgeleide trainers met veel aandacht voor elk individu.
Voetbalschool TipTop is niet clubgebonden maar werkt juist clubondersteunend.

De voetbalschool is een initiatief van Erik van der Ven en Michiel Jans.

Erik heeft de gehele jeugdopleiding bij P.S.V. doorlopen en heeft 9 jaar ervaring in het betaald voetbal bij diverse clubs. Tevens is hij in het bezit van Trainer-Coach III en Trainer-Coach II. Erik is jeugdtrainer geweest bij Top Oss en wordt volgend trainer bij FC Den Bosch C1.

Michiel is hoofdtrainer bij rksv Odiliapeel / Braks Groep en heeft daarvoor jarenlang diverse jeugdteams getraind bij DAW Schaijk. Zelf heeft hij ook jarenlang in het 1e elftal van DAW gespeeld. Michiel is in het bezit van Trainer-Coach III en Trainer-Coach II en heeft daarnaast de 3-daagse techniektraining van Rene Meulensteen gevolgd.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op:
www.voetbalschooltiptop.nl

Plaats een reactie