3 juni a.s. organiseert TWC De Keienrenners de Tour d’Harense Smid

Met wederom steun van hoofdsponsor De Harense Smid zetten wij u mooie routes voor, welke u over dijken, door de Betuwe, over bruggen en over enkele pittige klimmetjes van de Zuid-Veluwe zullen voeren. Onze tocht over 125 km is perfect uitgepijld en er wordt hoofdzakelijk gefietst door toerfietsers over verkeersluwe wegen, waarbij met name aan de veiligheid van onze deelnemers is gedacht.

Zoals ook in voorgaande jaren kent onze 125 km route 2 start-/pauze plaatsen te weten Bij Restaurant Op de Poort te Megen voor de vertrekkers uit het Brabantse land en bij Pannenkoekrestaurant B&B d’Oude Herberg te Oosterbeek voor de vertrekkers uit het midden van het land. Daarnaast is er nog een extra pauzeplaats bij Rhenen, waar de deelnemers gratis extra vleugels wordt aangeboden door Red Bull. Bij Appeltern maakt men per pontveer de oversteek van de Maas, welke de deelnemers gratis wordt aangeboden door Restaurant Op de Poort uit Megen.

Naast de 125 km route zijn er ook nog een 3-tal kortere routes te weten 25, 45 en 60 km, welke uitermate geschikt zijn voor de recreatieve fietser.

Deze routes kennen ook 2 start-/pauzeplaatsen te weten Restaurant Op de Poort te Megen voor de vertrekkers uit de regio Oss en Camping De Heische Tip te Zeeland voor vertrekkers uit de regio Veghel – Uden. Deelnemers aan deze route wordt onderweg gratis fruit en frisdrank aangeboden door sponsor De Harense Smid.

Bij alle locaties is voldoende parkeergelegenheid en wordt hier ter plaatse waar nodig ook verder naar verwezen.

Vertrektijden:

  • 125 km – 08.00 – 10.30 uur (Oosterbeek en Megen)
  • 60 km km – 08.00 – 13.00 uur (Zeeland en Megen)
  • 45 km – 9.30 – 13.00 uur (Zeeland en Megen)
  • 25 km – 9.30 – 13.00 uur (alleen Megen)

Locatie Megen – Restaurant Op de Poort – Torenstraat 28 – 5366 BK Megen
Locatie Zeeland – Camping de Heische Tip – Straatsven 4 – 5411 RS Zeeland
Locatie Oosterbeek – Pannenkoekrestaurant B&B d’Oude Herbergh – Utrechtseweg 245 – 6862 AK Oosterbeek

Wij wensen alle deelnemers een fijne dag toe.

Informatie over vertrektijden + routes zijn tevens te bekijken en/of te downloaden via onze website www.keienrenners.nl

Plaats een reactie