André Verhoeven verlengd contract bij Ulysses.

Trainer André Verhoeven uit Uden en RKSV Ulysses gaan nog een seizoen langer met elkaar door. Verhoeven en Ulysses weten dat er nog volop mogelijkheden zijn om het ingezette beleid met jeugdspelers uit Megen verder te ontwikkelen en van de spelersgroep een succesvol elftal te maken. Verhoeven wil graag zijn ingezette weg bij Ulysses voortzetten. Dit seizoen heeft Verhoeven een groot aantal vaste basisspelers, die een belangrijke en bepalende rol spelen bij Ulysses, door blessures moeten missen. Hopelijk komen er na de winterstop enkele terug. De oefenmeester, het bestuur, de technische staf en de spelersgroep zijn tevreden over de samenwerking in het eerste seizoen. Het hoge trainingsbezoek is daar een bewijs van.  Op de Algemene Leden Jaarvergadering is de contractverlenging voor een seizoen met Verhoeven bekend gemaakt.

andre verhoeven

Plaats een reactie