Niek Beck wint Ulysses Profcoach Subleague 13/14

Niek Beck is dit seizoen na 34 speelronden de lijstaanvoerder van de Ulysses Profcoach Subleague. Zijn ploeg met Eredivisie-toppers als Finnbogason, Pelle, Moisander, Toornstra, Willems, Viergever en Marsman haalde een seizoenstotaal van 1077 punten. Ondermeer 2 periodes werden winnend afgesloten. Runner-up Rob Kuijpers volgt Niek op de voet met 1024 punten, ook een knappe prestatie. De 6 periodetitels werden gewonnen door de volgende personen (incl. puntenaantal).

  • Periode 1: Niek Beck (218 punten)
  • Periode 2: Rob Kuijpers (156 punten)
  • Periode 3: Tom Driessen (244 punten)
  • Periode 4: Niek Beck (197 punten)
  • Periode 5: Han van Breda (182 punten)
  • Periode 6: Niels van Schadewijk (155 punten)

Ook volgend seizoen zal de subleague weer voor spannende taferelen en discussies in de kantine gaan zorgen. Tot dan!

Plaats een reactie