René Hermans Ulysses-vrijwilliger van het jaar, attenties voor Jan van de Coolwijk en Tinie van Orsouw!

Tijdens de nieuwjaarsinstuif van afgelopen zaterdag is René Hermans gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Zijn werkzaamheden voor Ulysses (maar ook die voor de Megenaren en anderen), vele dagen zijn vrije tijd steken in het zo mooi en netjes maken van ons sportpark en zijn inzet op verschillende vlakken binnen Ulysses hebben de keuze op René doen vallen.

Ook hebben we afgelopen zaterdag de personen die genomineerd waren voor Brabants Dagblad Clubheld van de Amateursport een kleine attentie overhandigd namens Ulysses. Deze keer waren dat Jan van de Coolwijk en Tinie van Orsouw (Tinie was helaas afwezig, maar het cadeau komt nog zijn kant op). Vanwege de vele inzet die zij al jaren hebben voor Ulysses waren zij genomineerd. Zo’n verkiezing is echter lastig te winnen van de clubmensen van de grotere verenigingen, vandaar dat zij namens Ulysses een kleine attentie hebben gekregen.

Wij willen René, Jan en Tinie nogmaals ontzettend bedanken voor de vele uren die zij maken voor onze club.

Sportieve groet,

Bestuur Ulysses