Anne Duis volgend seizoen trainer van Ulysses!

 

 

 

 

 

Anne Duis nieuwe trainer R.K.S.V. Ulysses

Anne Duis is volgend seizoen trainer van R.K.S.V. Ulysses. Hij volgt Sander Janssen op, die Ulysses na vier seizoenen gaat verlaten.

De technische commissie van Ulysses is ervan overtuigd dat Anne de juiste persoon is om met de spelersgroep aan de slag te gaan. Zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak maakt Anne de juiste indruk en dat past goed bij deze spelersgroep en clubvisie.

Anne werkt daarnaast nog als jeugdtrainer bij Achilles’29 en is projectmedewerker bij Orion voor het project Gelijke Kansen.

Voorzitter Ivo Mulders: ‘’Na meerdere sollicitaties te hebben ontvangen en gesprekken te hebben gevoerd, zijn we blij dat we uiteindelijk Anne kunnen presenteren als opvolger. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Anne de juiste persoon hebben voor deze spelersgroep en de club in het algemeen’’

Reactie Anne: ‘’Ulysses geeft mij de kans om weer aan de slag te gaan als hoofdtrainer, leuke club met een prima accommodatie en goede organisatie rondom de selectie. Ik hoop dat ze zich kunnen handhaven in de 3e klasse. Mocht dit niet lukken heb ik er alle vertrouwen in dat we met dit team in de 4e klasse bovenin mee kunnen draaien’’