Ulysses Darttoernooi

 

 

 

 

 

Op vrijdagavond 17 mei is de grote finaledag van de Ulysses Dartcompetitie. De top 10 van de competitie (helaas is Danny van Weijenburg op trainingskamp in Frankrijk waardoor hij niet mee kan doen) neemt het tegen elkaar op voor de felbegeerde trofee.

De deelnemers aan dit spektakel: Sven Rietveld, Rik Wijnen, Robert van de Water, Willem Brouwer, Kevin Vestering, Dennis Derks, Joop Heinen, Rens Loeffen, Stan Schuurmans en Stefan van de Camp. Kom je heldĀ aanmoedigen!

Daarnaast speelt de onderste helft van de competitie ook een finaledag. En daaraan kun JIJ ook meedoen! Dus heb je zin in een gezellig potje darten? Meld je dan snel aan bij Stefan van de Camp en wie weet pak jij nog een mooie prijs op het eind van het seizoen!

En natuurlijk is iedereen die niet wil darten ook welkom voor een gezellig drankje op de 17e!