Stefan van de Camp stopt als bestuurslid, Ralph Vestering volgt hem op

Beste leden,

Helaas heeft Stefan van de Camp aangekondigd dat hij aan het einde van komend seizoen stopt als bestuurslid bij Ulysses. Na 9 jaar vindt hij het tijd om het stokje door te geven. Stefan heeft verschillende taken gehad in het bestuur: sponsoring, activiteiten en seniorencoördinator. Wij zijn Stefan alvast erg dankbaar voor zijn gedane werk, gelukkig kunnen we nog een heel seizoen op hem rekenen en kunnen we zijn opvolger rustig inwerken.

En die opvolger hebben we gevonden in Ralph Vestering! Ralph is op allerlei manieren al betrokken bij Ulysses en VITA (jeugdleider, leider senioren, Jeugdvoetbalkamp) en wij vinden hem zeer geschikt om het stokje van Stefan over te nemen. Ralph begint als bestuurslid Algemene Zaken, gedurende het seizoen zullen we samen bepalen wat zijn uiteindelijke takenpakket wordt.

De benoeming van Ralph is uiteraard pas definitief na vaststelling door de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering zal medio september gehouden worden.

Sportieve groet,

Bestuur Ulysses