R.K.S.V. Ulysses dart!

R.K.S.V. Ulysses Dartcompetitie

Ook dit jaar hebben we weer de enige echte R.K.S.V. Ulysses Dartcompetitie. Vind jij het leuk om een pijltje te gooien? (het maakt niet uit hoe goed/slecht je bent, iedereen kan meedoen)
Geef je dan snel op bij Stefan van de Camp of Ivo Mulders!

Onze dartcompetitie bestaat op dit moment uit 23 deelnemers, maar er is nog voldoende ruimte voor meer spelers. De wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond, vanaf 21.00. De wedstrijden bestaan uit 3 legs, de ‘goeie darters’ starten vanaf 501, de mindere goden vanaf 401 zodat de kansen voor iedereen wat beter verdeeld zijn.

Op het eind van het seizoen vindt er een grote finaledag plaats waarin de winnaars bekend worden en mooie prijzen mee naar huis kunnen nemen! Iedereen die meedoet aan de competitie, is ook geplaatst voor de finaledag!

Geef je snel op!