RKSV Ulysses

Roel van Esch stopt als penningmeester, Yannick Kiffen volgt hem op

Eind november heeft Roel aangegeven te willen stoppen als penningmeester. Dat vinden wij erg jammer, maar respecteren het. Ruim 27 jaar heeft hij (verdeeld over twee termijnen) de financiële administratie en alles wat daarbij komt kijken verzorgd voor Ulysses. Hiervoor verdiend hij alle waardering en wij zijn hem daarom ook erg dankbaar voor zijn gedane werk.

Inmiddels hebben we ook al een opvolger gevonden. Niemand minder dan Yannick Kiffen zal het bestuur versterken en de taak van penningmeester op zich nemen. Hier zijn we erg blij mee! Yannick is jong, enthousiast en volgt een studie die flink wat raakvlakken heeft met het penningmeesterschap. Daarnaast is hij ook actief als speler van de selectie van Ulysses en is hij regelmatig in de kantine en het Megense uitgaansleven te vinden.
Wij wensen Yannick erg veel succes en welkom!

De overdracht van Roel naar Yannick is nog in volle gang. Je kunt Yannick al wel rechtstreeks contacten voor vragen en/of facturen. In verband met de overdracht en de kerstperiode vragen wij wel wat geduld als vragen etc. niet direct kunnen worden opgepakt. Voor de ledenadministratie blijft Jan-Thijs Ouwens aanspreekpunt. Voor dringende financiële vragen kun je voorlopig ook Jan-Thijs Ouwens benaderen.

Sportieve groet,

Bestuur R.K.S.V. Ulysses

Plaats een reactie