Samenwerkingsovereenkomst Ulysses en Stichting Jeugdbelangen ondertekend!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 4 januari is de Samenwerkingsovereenkomst tussen R.K.S.V. Ulysses en Stichting Jeugdbelangen Megen ondertekend. Vanaf januari dit jaar gaat de Jeugd gebruik maken van de kantine en de velden van Ulysses.

In de zomer van 2019 zijn beide partijen met elkaar om de tafel gaan zitten. Namens de Jeugd speelde er enkele zaken rondom een tekort aan vrijwilligers (inmiddels kunnen ze verder dankzij een geslaagde wervingsactie, maar ze hebben er nooit genoeg!) en ook speelde er op het gebied van accommodatie enkele dingen.

Aan de andere kant is Ulysses op zoek naar een effici├źnter gebruik van de accommodatie, maar vooral naar meer en betere samenwerkingen met andere verenigingen uit Megen en omgeving.

Partijen hebben elkaar hierin gevonden en om dit te bekrachtigen is de Samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

We verwelkomen Stichting Jeugdbelangen Megen van harte op ons mooie sportpark en wensen ze veel succes en plezier toe!