Bezoek de bekerwedstrijd van Nooit Gedacht Vrouwen 1!

Beste voetballiefhebber,

Aanstaande zaterdag 1 februari speelt Nooit Gedacht Vrouwen 1 de achtste finale van de KNVB-beker. Niemand minder dan het Vrouwen eredivisieteam van FC Twente (regerend landskampioen) komt op bezoek in Geffen.

In de afgelopen vijf jaar wonnen de vrouwen van Nooit Gedacht al drie keer de districtsbeker. Vrouwen 1 is twee keer gepromoveerd en is momenteel de nummer 2 in de Hoofdklasse zondag.

De vrouwenselectie van FC Twente is al vele jaren een echte naam in het Nederlands Vrouwenvoetbal. Deze selectie vertegenwoordigde Nederland al diverse malen in de Womens Championsleague. FC Twente heeft naast International Renate Jansen ook diverse jeugdinternationals in de selectie. De Eredivisie Vrouwenclubs stromen bij de laatste 16 van de KNVB Beker in.

De toegang is gratis dus kom gezellig met je teamgenoten naar Geffen om de wedstrijd te kijken.

De wedstrijd begint om 16.00 uur op sportpark De Biescamp. Vanaf 14.00 uur is DJ Stan al in de kantine te vinden om er een mooi feestje van te maken.

Ben je erbij?