Update Coronavirus 13-03: Sluiting sportpark tot en met 6 april.

Vandaag ontvingen wij volgende mail van Jan-Dirk van der Zee, Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal:

Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan.
Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.
We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen.
De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Ulysses volgt dit advies van de KNVB en zal dus tot en met 6 april sportcomplex Den Heuvel sluiten en alle activiteiten zoals trainingen, wedstrijden en kantine tot die tijd opschorten. Deze periode wijkt af van de mail hierboven, maar dit betreft een oudere mail.
Mocht er meer nieuws volgen dan zullen wij onze leden middels deze weg hiervan op de hoogte brengen

Wij hopen op jullie begrip,

Bestuur R.K.S.V. Ulysses