RKSV Ulysses

Voetbalseizoen 2019 – 2020 voorbijVanwege de verlenging van de maatregelen door het kabinet om de verspreiding van het coronavirus te beperken, heeft de KNVB besloten om de huidige competities in het amateurvoetbal te schrappen.

Dit betekent dat er geen wedstrijden meer worden gespeeld, er geen kampioenen zullen zijn en dat er niemand degradeert of promoveert. Ieder team begint volgend jaar in dezelfde competitie als dit jaar, met daarbij de kanttekening dat teams in de B-categorie zich kunnen inschrijven voor een niveau naar keuze.
Bij Ulysses voetbalt alleen Ulysses 1 in de A-categorie, de rest in B. Ulysses 1 zal dus ook volgend jaar in de vierde klasse uitkomen.

Wat betreft activiteiten zoals het Sponsortoernooi, daarover wordt later gecommuniceerd. Wat we al wel kunnen melden is dat het Jeugdvoetbalkamp voor het eerst in 22 jaar niet door zal gaan. Een enorm moeilijk besluit, maar gezien de omstandigheden kunnen we helaas niet anders.

Zoals gezegd, het seizoen zit er op. We willen via deze weg iedereen bedanken voor zijn of haar inzet dit seizoen. Voor nu geldt: blijf gezond en we zien elkaar hopelijk snel weer.

Sportieve groet,

Bestuur R.K.S.V. Ulysses

Plaats een reactie