Trainingen voor de jeugd weer opgestart

Toegang Ulysses

De gemeente Oss heeft Sportpark Den Heuvel en Elzenbos (Haren) weer vrijgegeven voor voetbaltrainingen aan de jeugd tot en met 18 jaar. Zeer positief nieuws, na weken stil zitten mag de jeugd eindelijk weer naar buiten! Vanaf maandag 11 mei zullen de trainingen weer opgepakt worden.

Voor dit alles gelden wel een aantal regels waarop ook gehandhaafd wordt door VITA en de gemeente.

– Er is telkens maximaal één team aan het trainen en aanwezig op Sportpark Den Heuvel
– Kantine en kleedkamers blijven gesloten.
– Douchen en omkleden dient thuis te gebeuren.
– In Megen is alleen de oefenhoek beschikbaar voor trainingen. Het A- en B-veld zijn al in onderhoud en zijn dus verboden om te betreden.
– Vanuit VITA zijn er verschillende toezichthouders aangewezen. Robert-Jan Steegman is de contactpersoon tussen VITA en gemeente. Voor vragen verwijzen wij je door naar het bestuur van VITA.
– Ouders en leiders zijn niet welkom op het sportpark. Alleen de trainer, bestuursleden, de toezichthouder en natuurlijk de spelers hebben toegang tot het sportpark wanneer er getraind wordt. Spelers worden bij de poort opgehaald door de trainer of toezichthouder. SPELERS BETREDEN DUS NIET OP EIGEN HOUTJE HET SPORTPARK. Buiten de trainingen om blijft het sportpark voorlopig gesloten.
– Bidons zijn niet toegestaan bij trainingen. Als je wil drinken, neem dan je eigen waterflesje (gevuld!) mee van huis.
– Materialen etc. worden alleen gehaald door de trainer.
– Trainers en jeugdspelers van 13 t/m 18 jaar houden 1,5 meter afstand tot elkaar, ook tijdens trainingen.
– Dispensatiespelers van de JO19/MO19 die ouder zijn dan 18 jaar, mogen helaas niet meetrainen.
– Eventueel opgelegde boetes komen voor eigen rekening.
– Nog steeds geldt: bij gezondheidsklachten blijf je thuis!
– Het bestuur van VITA en Ulysses zijn te allen tijde bevoegd om een training stil te leggen of af te gelasten.

Voor verdere vragen verwijzen wij je dus door naar het bestuur van VITA. Het is in deze periode ook mogelijk om als niet-lid mee te trainen, alleen voor kinderen onder de 18 jaar uiteraard! Lijkt het je leuk om kennis te maken met het voetballen? Dan mag je je melden bij onze secretaris, Jan-Thijs Ouwens.

Wij wensen iedereen die weer mag trainen veel plezier! Voor de rest geldt: hou vol en blijf gezond!

Bestuur R.K.S.V. Ulysses