Nieuwe opzet communicatieafdeling Ulysses!

Bij Ulysses hebben we verschillende manieren om te communiceren met onze leden, omwonenden en andere partijen. We hebben: Facebook, Instagram, Twitter, de website, de Odyssee en het publicatiebord bij de ingang van het sportpark en in de hal van de kantine. Daarnaast maken we incidenteel gebruik van het Keiennieuws, flyers of posters.

Vanaf vandaag zijn Julia van Schijndel en Anouk Loeffen aanspreekpunt voor al deze kanalen. Hiervoor hebben we ook een oud e-mailadres nieuw leven in geblazen: odysseeulysses@gmail.com.
Dit mailadres is dus niet alleen voor de Odyssee zelf, maar ook voor de andere communicatiemiddelen. Heb jij bijvoorbeeld iets dat je graag op de website of social media wil plaatsen, stuur het dan naar dit e-mailadres. Dan zullen Julia en Anouk het verder met je oppakken.

Julia en Anouk waren al verantwoordelijk voor de Odyssee en de Instagram. We hebben gekozen voor een centraal punt om meer structuur te krijgen in de communicatie. Als je nog tips of vragen hebt, kun je ze melden bij deze dames of bij het bestuur via Ivo of Jan-Thijs.

Plaats een reactie