Tijdelijke sluiting kantine

Op 3 augustus 2020 hebben we jullie geïnformeerd over de heropening van de kantine na de gedwongen sluiting door corona. Het was fijn om te zien dat velen van jullie de afgelopen tijd de weg naar de kantine weer gevonden hebben, dat doet ons goed. Desondanks hebben we als bestuur moeten besluiten om de kantine weer te sluiten. In deze mail lees je hier meer over.

Waarom gaat de kantine dicht?
We hebben gemerkt dat het de laatste tijd erg druk is op het terras. Aan de ene kant zeer goed voor de club, aan de andere kant is het moeilijk om de ruimte zodanig in te richten dat iedereen veilig op 1,5 meter van elkaar kan genieten van een drankje en een hapje.
De situatie rondom corona gaat in Megen (net als in de rest van Nederland) de verkeerde kant op. Steeds meer mensen in onze directe omgeving raken besmet of hebben contact gehad met iemand die besmet is.
Tenslotte krijgen we ook signalen dat personen die eigenlijk in quarantaine moeten zitten, toch op de club verschijnen. Dat is absoluut niet goed. Hoewel het allemaal begint met zelf je verantwoordelijkheid nemen, hebben we als club ook een functie om onze leden zoveel mogelijk te beschermen.

Welke periode gaat de kantine dicht?
De sluiting geldt vanaf vandaag (22 september) en duurt tot en met donderdag 1 oktober. Dit wil niet zeggen dat de kantine daarna automatisch wél open is. Rond 1 oktober zal het bestuur een beslissing nemen of de sluiting verlengd wordt of niet.

Wat betekent dit voor mij?
Gedurende deze periode is de kantine gesloten. Dit betekent dat je rond wedstrijden niet in de kantine kunt verzamelen of gebruik kunt maken van de horeca. Ook tijdens de wedstrijden is de kantine niet open. 

Heb je tijdens deze periode een vergadering of andere activiteit gepland staan in de kantine?
Stem dan even af met het bestuur. We vragen je om deze zoveel mogelijk buiten de kantine te houden. 
De zaken rond wedstrijden die wel door moeten gaan (denk aan uitgifte van sleutels) zullen wij als bestuur oppakken. Mogelijk wordt hiervoor medewerking van de leiders gevraagd. 

Tenslotte
Dit besluit was niet makkelijk om te nemen. Wij hopen dat iedereen hier begrip voor heeft en hopelijk kunnen we snel weer open. Zouden jullie als leden dit bericht ook willen verspreiden onder jullie ouders, kinderen en andere supporters?

Plaats een reactie