Ferry en Hein stoppen als bestuursleden

Ferry Witsiers en Hein de Leeuw stoppen aan het einde van dit seizoen als bestuursleden bij Ulysses. 

Voor Ferry geldt dat hij, na 7 jaar jeugdcoördinator te zijn geweest, het tijd vindt voor nieuwe en frisse ideeën in het bestuur. Gelukkig blijft hij wel betrokken bij het jeugdbestuur, dus blijft zijn ervaring behouden voor Ulysses en VITA. Daarnaast is Ferry ook nog te bewonderen als jeugdleider. 

Hein heeft zes jaar in het bestuur gezeten als kantinebeheerder. Ook hij vindt het een mooi moment om het stokje over te dragen. Gelukkig raken we ook Hein niet definitief kwijt bij Ulysses, hij wil zich graag blijven inzetten voor het netjes en op orde houden van onze hele accommodatie. 

Wanneer de mogelijkheid er weer is, nemen we uitgebreider afscheid van Ferry en Hein. Ook hebben we nog een afscheid tegoed van Stefan, die afgelopen zomer zijn taken over heeft gedragen.

De taken van Hein als kantinebeheerder worden vanaf de zomer overgenomen door Ralph Vestering. Ralph zit al in het bestuur, waar hij nu de taak heeft als seniorencoördinator. Vanaf de start van seizoen 2021/2022 is hij dus de nieuwe kantinebeheerder. Hier zijn we erg blij mee! Dit betekent wel dat hij zijn taken voor de senioren overdraagt aan iemand anders. 

We zijn als bestuur dus op zoek naar een nieuwe jeugdcoördinator en een nieuwe seniorencoördinator. Hierover zijn we in overleg met elkaar en hopelijk hebben we op korte termijn twee opvolgers gevonden.

Sportieve groet en blijf gezond,
Bestuur Ulysses

Plaats een reactie