Iedereen mag weer trainen, wel met voorwaarden!

Gisteren was er weer een nieuwe persconferentie over de coronamaatregelen. Wat mag er vanaf vandaag allemaal wel en niet? We zetten de belangrijkste voor jullie als lid/supporter op een rij!

– Tot en met 26 jaar mag er buiten gesport worden in groepsverband. Ook mogen er onderling wedstrijden georganiseerd worden tussen teams van Ulysses in deze leeftijdscategorie;
– Publiek (toeschouwers, supporters, ouders etc.) zijn niet toegestaan;
– Kantines, douches en kleedkamers blijven dicht. Je kleed dus thuis om en neemt ook een eigen flesje water mee van thuis. Deze mag ook niet bijgevuld worden op de club!

Vanaf 16 maart:
– Mogen ook personen van 27 jaar en ouder buiten sporten. Hier gelden wel de voorwaarden dat dit in groepjes van maximaal 4 personen plaatsvindt en dat zij onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Daarnaast blijven de meeste huidige maatregelen van kracht:
– Avondklok vanaf 21.00 uur
– Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en houd de hygi├źneregels intact