Laura Schaffers en Marco van Schijndel nieuwe bestuursleden Ulysses!

We hebben goed nieuws! De opvolgers van Hein en Ferry zijn bekend: niemand minder dan Laura Schaffers en Marco van Schijndel komen het bestuur versterken!

Marco zal volgend seizoen de taken van de seniorencoördinator op zich nemen. Marco is al sinds jaar en dag betrokken bij de voetbalclub op meerdere posities (jeugdleider, jeugdvoetbalkamp etc.) en brengt dus een hoop ervaring mee.

Laura gaat een hele nieuwe functie vervullen, namelijk die van vrijwilligerscoördinator. We willen graag de afstand tussen bestuur en vrijwilligers verkleinen en daar is Laura de ideale persoon voor. Hoe de functie er precies uit komt te zien, dat gaan we de komende maanden bepalen.

Dit betekent dat er géén nieuwe jeugdcoördinator in het hoofdbestuur van Ulysses komt. Gelukkig blijft Ferry onderdeel van het jeugdbestuur VITA, waar de meeste besluitvorming over de jeugd al plaatsvindt. Als hoofdbestuur houden we de lijntjes kort met Ferry en VITA, dus konden we kiezen voor aan andere invulling in het bestuur.

Uiteraard moeten Laura en Marco nog officieel benoemd worden door de Algemene Ledenvergadering in september. Dan ziet het bestuur er vanaf deze zomer als volgt uit:
Ivo Mulders – Voorzitter
Jan-Thijs Ouwens – Secretaris
Yannick Kiffen – Penningmeester
Laura Schaffers – Vrijwilligerscoördinator
Marco van Schijndel – Seniorencoördinator
Ralph Vestering – Kantinebeheerder
René Hermans – Accommodatie en materialen

Tot deze zomer is Hein de Leeuw nog kantinebeheerder en Ralph seniorencoördinator.

Wij zijn erg blij met de versterkingen van Laura en Marco en wensen hun veel succes in hun nieuwe rol!

Plaats een reactie