Opbrengst AH spaaractie: dank jullie wel!

YES YES! Dank jullie wel! 169 euro. Als we de Jumbo en AH acties van de afgelopen tijd bij elkaar optellen, komen we uit op een bedrag van 1000 euro. GE WEL DIG!!!! Nu nog de Rabo Clubkas Actie en dan kunnen we dat totale bedrag helemaal stoppen in mooie doelen. Zoals nieuw voetbalmateriaal.

Wat zou jij bijvoorbeeld graag nieuw willen zien? Nogmaals: DANK JULLIE WEL

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Sparen Jouw club PESN OLSO MEGEN Ulysses wijzig club Clubsaldo €169 Jouw bijdrage €o Deelnemende producten >'

1 gedachte over “Opbrengst AH spaaractie: dank jullie wel!”

1. Gassel – Ulysses 2-3
    Ulysses behaalde een belangrijke overwinning in Gassel. Na 7 minuten schoot Bernd vanaf de stip Ulysses op 0-1. Ulysses was de betere ploeg en kregen onze spitsen kansen. Na een kwartier mocht Gassel aanleggen vanaf de stip. Max stopte deze strafschop maar tot ieders verbazing liet de scheidsrechter deze penalty over nieuw nemen. Toen was het wel raak 1-1. Maar nog voor rust was het Jordy Vesterink die met een punter de 1-2 scoorde. Gassel bleef aanvallen maar kreeg geen echte doelrijpe kansen. In de 81e minuut scoorde Gassel wederom uit een strafschop de 2-2. Maar in blessuretijd scoorde Maurice van Rossem met een snoeiharde kogel vanaf de 20 meter de 2-3.