Seizoensopening verzet naar 17/10

Yes, we mogen het seizoen eindelijk openen. En dat gaat gebeuren op 17 oktober 2021. Eigenlijk is het heel de dag feest, want maar liefst vier teams voetballen thuis (in Megen). Ulysses 35+ 1 om 10.00 uur, ST SBV/Ulysses 3 en Ulysses 2 om 12.00 uur en Ulysses 1 om 14.30 uur.

Daarnaast is er ook livemuziek aanwezig van Three of a Kind!! Hier moet je bij zijn!

Zien we je de 17e? Tot dan!

1 gedachte over “Seizoensopening verzet naar 17/10”

  1. Loepzuivere penalty onthouden van Ulysses 1 in uitwedstrijd tegen SCMH.
    Ulysses moest de eerste competitie wedstrijd uit naar Mariaheide. Al na drie minuten stond de stand op 1-0. Een dieptepass die door de verdediging viel moest keeper Max uit zijn doel. Hij ging onder de bal door en Roel Bekkers scoorde 1-0 in een leeg doel. Na die tegenslag kwam Ulysses toch wat beter in de wedstrijd. In de 34e minuut kreeg Ulysses 2 kansen. Maar doelpogingen van Paul werden 2x geblokkeerd van de doellijn. Maar een minuut later was het wel raak. Paul werd bediend op de rechtervleugel. De keeper moest uit zijn doel en Paul lopte schitterend de 1-1 binnen. Hierna ging het spel op en neer. In de 49e minuut een lange bal op Paul. Zijn tegenstander miste de bal en hield Paul met 2 handen vast in de zestien. Iedereen op het veld had gezien dat het een zuivere penalty was behalve de scheidsrechter. Hierna werden vele lange ballen gegeven. In de 78e minuut scoorde Gijs Donkers de 2-1. Ulysses kreeg nog enkele kleine kansjes maar de verdiende gelijkmaker zat er niet meer in.

Plaats een reactie