4 gedachten over “31/10: dit is er afgelast”

1. Ulysses – Juliana Mill 2 – 5
    Dramatische openingsfase van Ulysses tegen Juliana Mill. Binnen vier minuten stond de stand al op 0-2. In de 11e minuut maakte Willem een mooie aansluitingstreffer. Maar achterin ging het hopeloos fout. Nog voor rust stond het scorebord op 1-5. En Ulysses mocht niet klagen want Mill miste ook nog verschillende goede kansen.
    Na rust golfde het spel op en neer. Ulysses kreeg deze 2e helft nog verschillende goede scoringskansen maar de spelers konden het netje niet vinden.

2. Siol – Ulysses 1-1
    Veel inzet spelers Ulysses werd beloond met een punt.
    Op een kunstgrasveld was de thuisploeg de voetballende ploeg. Ulysses zette daar veel werklust tegenover. Het eerste kwartier kreeg Paul een kleine kop kans en Bernd schoot hard voorlangs. Siol schoot na een half uur een vrije trap steenhard op de paal bij Ulysses. Siol was technisch beter met meer balbezit maar de spitsen kregen toch maar weinig kansen. In de 54e minuut kwam Siol wat gelukkig op voorsprong 1-0. Ulysses gooide er nog wat extra werklust tegenover en verdiende de gelijkmaker. Willem en jeugdspeler Luuk van Camp schoten maar net naast. Tom Driessen die Paul moest vervangen trok tot 2x toe de bal van de achterlijn terug maar telkens bij de afwerking zat er een speler of been tussen. In blessuretijd viel toch de verdiende gelijkmaker. Uit een afgeslagen aanval poeierde Maurice vanaf 20 meter de bal steenhard in het netje en dat betekende . 1-1.
    Zondag 14 november speelt Ulysses thuis tegen koploper Cito.

3. Ulysses – Cito 0-6
    Koploper Cito kwam naar Megen. Bij deze wedstrijd geen supporters en de kantine bleef op slot. Coach deze wedstrijd was Remy van de Camp die de hoofdtrainer moest vervangen vanwege zijn geplande vakantie. Remy hamerde voor de wedstrijd ook nog eens op de eerste tien minuten maar dat had geen baat. Binnen een kwartier was de stand 0-4 en was de wedstrijd gelopen. Voor rust kreeg Willem een klein kansje en voor de rust was dat alles wat Ulysses ziet zien. Cito kreeg wel makkelijke doelpunten. In de 16e minuut kwam Tom Driessen alleen voor de keeper van Cito. Maar Tom werd op een harde manier tegen de grond gewerkt. Een donker rode kaart maar de scheidsrechter gaf maar een gele prent aan de keeper. Dat levert niks op. Na de rust was het keeper Max van Eldijk die score nog beperkt kon houden. De Cito spelers gingen voor zichzelf voetballen en wilde allemaal scoren. Als ze als team hadden gespeeld had de score hoger uit kunnen vallen. Het was Max die zelf een goed genomen strafschop stopte en de beste speler was van Ulysses.
    Zondag 21 november Ulysses tegen FC de Rakt zonder publiek.