Vacature: Hoofdtrainer R.K.S.V. Ulysses

R.K.S.V. Ulysses zoekt voor seizoen 2022-2023 een hoofdtrainer voor ons 1e en 2de elftal. Het 1e elftal komt op dit moment uit in de 4de klasse, zondag. Het 2de elftal komt op dit moment uit in de 5de klasse, B-categorie zondag. Wij zijn op zoek naar een trainer voor de dinsdag- en donderdagavond voor de gehele selectie en de begeleiding van het 1e elftal op zondag.

Wat wij vragen:

  • Minimaal in bezit zijn van UEFA C.
  • Openstaan voor samenwerking met het 2de elftal en jeugd.
  • Iemand die goed om kan gaan met jeugd/jonge spelers.
  • Teamgevoel, gezelligheid, motiveren en discipline.
  • Een duidelijke visie op voetbal.

Wat wij bieden:

  • Een gezellige club, in de mooie stad Megen.
  • Goede arbeidsomstandigheden.
  • Een gemotiveerde spelersgroep.

Ben je geïnteresseerd in de functie? Mail dan je CV en motivatie vóór 1 december naar secretaris@rksvulysses.nl. Voor vragen kun je bellen of mailen met onze seniorencoördinator Marco van Schijndel: 06 21228559 / marcomegen1969.mvs@gmail.com .

Plaats een reactie