Nieuwe bestuursleden!

Het bestuur komt er per direct anders uit te zien. Hieronder lees je er alles over:

Yannick Kiffen stopt na dit seizoen als penningmeester, Danny Schevelier volgt hem op

Tijdens de laatste bestuursvergadering van 2021 heeft Yannick helaas aangegeven dat hij na dit seizoen stopt als penningmeester bij Ulysses. Hij kiest voor een andere stap in zijn carrière en daar past het penningmeesterschap niet bij. Uiteraard zijn wij Yannick erg dankbaar voor zijn inzet!
We hebben inmiddels ook al een opvolger gevonden. Niemand minder dan Danny Schevelier is vanaf de zomer van 2022 de nieuwe penningmeester bij Ulysses. Daar zijn we erg blij mee! Danny is helemaal thuis in de cijfers, dus wij zijn er van overtuigd dat we met hem een ideaal bestuurslid hebben. Danny sluit per direct aan bij het bestuur en zal de komende tijd van Yannick de zaken overgedragen krijgen. Blijf voor je financiële vragen nog wel Yannick benaderen.

René Driessen nieuw bestuurslid: coördinator sportpark

Sinds het vertrek van Ralph Vestering afgelopen zomer als kantinebeheerder, was de kantine niet meer vertegenwoordigd in ons bestuur. Inmiddels zijn er verschillende vrijwilligers opgestaan die samen met het personeel zorgen voor een draaiende kantine. Maar een coördinator/aanspreekpunt ontbrak. Met ingang van direct is René Driessen bestuurslid en wel als coördinator sportpark! Dit is een nieuwe rol in het bestuur en heeft als belangrijkste doel om als aanspreekpunt te fungeren voor verschillende zaken in en rond de kantine. Doordat er steeds meer partijen gebruik maken van ons sportpark en omdat er (onder andere door de coronapandemie) steeds meer maatwerk moet worden geleverd in de kantine en ons sportpark, was er behoefte aan een centraal persoon die hiervoor het aanspreekpunt kan zijn. Met zijn betrokkenheid bij Ulysses en Megen vinden wij René hier de ideale persoon voor.

Plaats een reactie