Biljartvereniging De Vriendschap op D’n Heuvel

Biljartvereniging De Vriendschap uit Megen zal volgend seizoen op onze accommodatie gehuisvest worden. Nadat Herberg de Mulder vorig jaar veranderde in Cafetaria de Nozems, moest De Vriendschap op zoek naar een nieuwe locatie. Zij zitten nu tijdelijk in Oijen, maar dit is geen oplossing voor de lange termijn. Inmiddels zijn Ulysses en de Vriendschap meermaals in gesprek geweest en heeft het bestuur van Ulysses besloten dat ze hartstikke welkom zijn op D’n Heuvel. Zodra het bestuur en de leden van De Vriendschap akkoord zijn gegaan, kan de samenwerking afgetrapt worden! Wij kunnen niet wachten op deze samenwerking! #vitalevereniging

De Vriendschap

De Vriendschap is een biljartvereniging uit Megen. Zij doen met vijf teams mee aan de bondscompetitie in het KNBB District Oss, maar ze zijn ook zeer actief met een onderlinge competitie. Daarbij strijden vier teams tegen elkaar om het teamkampioenschap van De Vriendschap.

Plaats een reactie