Nieuwe rollen binnen het bestuur!

Goed nieuws! Vanaf komend seizoen gaat het bestuur er anders uit zien. Zo zijn alle rollen weer vervuld!

Laura Schaffers wordt secretaris

Zoals we allemaal weten is Jan-Thijs Ouwens de nieuwe voorzitter van R.K.S.V. Ulysses. Daarom kwam zijn functie als secretaris vrij. Deze wordt vanaf het nieuwe seizoen vervuld door Laura Schaffers! De afgelopen jaren heeft zij al enorm veel voor de voetbalclub betekend, in haar rol als vrijwilligerscoördinator en nog veel meer daaromheen. Als secretaris zal ze vanaf nu onderdeel zijn van het geheel nieuw dagelijkse bestuur, bestaande uit: Jan-Thijs Ouwens (voorzitter), Danny Schevelier (penningmeester) en Laura zelf (secretaris).

Julia van Schijndel wordt vrijwilligerscoördinator

Doordat Laura nu de rol van secretaris op zich heeft genomen, komt haar functie als vrijwilligerscoördinator vrij. Deze gaat vervuld worden door Julia van Schijndel. Met deze functie proberen we de afstand tussen bestuur en vrijwilligers verkleinen. Dit sluit goed aan op een aantal activiteiten waar Julia al betrokken bij is namens Ulysses, zoals Beleef Megen. Naast vrijwilligerscoördinator, blijft Julia ook de communicatietaken uitvoeren.

Danny en Julia moeten nog officieel benoemd worden door de Algemene Ledenvergadering in september.

1 gedachte over “Nieuwe rollen binnen het bestuur!”

Plaats een reactie