Kom jij bij de activiteitencommissie?

Nu de samenwerking inmiddels al een tijdje op gang is, willen we gaan kijken hoe we de commissies kunnen invullen. We zijn natuurlijk op zoek naar gemengde groepjes: mensen uit Haren en Megen, mannen en vrouwen en jong en oud.

Nu even een berichtje vanuit de activiteitencommissie. We willen deze wat anders insteken dan voorheen, wat vrijblijvender. Er komt namelijk een groepsapp waarin iedereen wordt toegevoegd die een keer een feestje/activiteit zou willen organiseren. Dat kan voor jou 1x in het jaar zijn, maar ook 4x. Net wat je leuk vindt! Zodra er een activiteit aankomt, zal één v.d. bestuursleden dat aankondigen in de app en dan kan je jezelf opgeven om die betreffende activiteiten mee te organiseren. Je rol hierin bepaal je zelf, samen met je mede-organisatoren. Natuurlijk is er altijd iemand van het bestuur die jullie hierbij kan ondersteunen waar nodig.

Zo kan je je steentje bijdragen aan de club, genieten van een leuk feestje/activiteit en misschien ook nieuwe mensen leren kennen. 🥳

Lijkt het je leuk om in de activiteitenapp te komen? Stuur dan nu een appje naar Julia van Schijndel (06-55923153).

Plaats een reactie