We hebben jullie hulp nodig!

We hebben jullie hulp nodig, met twee kleine dingen! We hebben namelijk zowel vrijwilligers nodig om op zondag eens achter de kassa te zitten én om op vrijdagavond eens het oud papier op te halen.

Kassa

Wanneer VITA 1 een thuiswedstrijd voetbalt, vragen we een klein bedrag entree aan de bezoekers. Althans, aan degene die nog geen lid zijn. Hiervoor is het noodzaak dat er die wedstrijden één à twee personen bij de kassa zitten. Dat is ongeveer van 14:10 – 14:45 uur (mits VITA 1 om 14:30 uur voetbalt). Daarna loop je nog even rond met de lootjes; als mensen een lootje kopen dan maken ze kans op een boodschappenpakket. That’s it! Een uurtje werk voor jou, maar voor ons een hele grote hulp!
Zou je één van onderstaande kassadiensten willen oppakken? Laat het weten aan Julia van Schijndel (juliamegen@gmail.com).

– Zondag 6 november
– Zondag 20 november
– Zondag 11 december
– Zondag 2 april

Oud papier

De Megense Harmonie heeft het ophalen van het oud papier op zich genomen. Maar, dit kunnen zij niet alleen. Ze hebben ons gevraagd om te helpen! Dat betekent natuurlijk dat wij de helft van de inkomsten ontvangen! Het oud papier wordt altijd op vrijdagavond opgehaald en het duurt nog ongeveer twee uurtjes om op de wagen te staan. Geef je samen met een vriend of vriendin op en het is nog gezellig ook!
Zou je één keer op een vuilniswagen met ons mee willen helpen? Laat het weten aan Julia van Schijndel (juliamegen@gmail.com). We weten alleen nog de data van 2022, voor de data in 2023 komen we later bij jullie terug.

– Vrijdag 21 oktober
– Vrijdag 18 november
– Vrijdag 16 december

Hopelijk draag je graag een steentje bij en wil je ons met één van bovenstaande initiatieven helpen. We horen het heel graag!

Plaats een reactie