Op deze pagina vind je alle aankomende activiteiten:

• Feyenoord komt naar VITA!

Het bestuur van VITA is erin geslaagd om de voetbalschool van Feyenoord naar deze regio te halen. Op 5 juni aanstaande verzorgt de jeugdopleiding van de topclub een voetbalclinic op het terrein van Ulysses in Megen. Tijdens een middagvullend programma krijgen deelnemers aan deze clinic tips en tricks van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools.

De clinic wordt georganiseerd bij SJO VITA in Megen en staat onder leiding van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord. Doe mee en beleef een unieke Feyenoord-ervaring!
    Let op: Deze trainingsactiviteit is alleen toegankelijk voor kinderen met geboortejaar 2006 t/m 2015. Ook als je geen lid bent van VITA kun je meedoen!

Datum: 5 juni 2021
    Tijd: 13.00 – 16.00 uur.
    Prijs: €49,- per speler
    Deelnemers vanuit VITA ontvangen €10,- terug via een zogenaamde cashback actie. Let wel, dit geldt alleen voor leden van VITA, ook wanneer je jezelf al aangemeld hebt.
    Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan een activiteit van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% vanaf het tweede kind.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?
    * Twee uur durende voetbalclinic met afwisselende trainingsonderdelen
    * Professionele organisatie door Feyenoord
    * Training van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord, aangevuld door vakkundige assistent-trainers
    * Officieel trainingsshirt van Feyenoord Soccer Schools
    * Persoonlijk deelnamecertificaat, getekend door de hoofdtrainer
    * Kans op mooie prijzen

Inschrijven kan via: www.feyenoord.nl/Soccer-Schools/Trainingsactiviteiten/Clinics/Veldclinics/inschrijving-clinic-sjo-vita

• Oefenwedstrijd: Unitas’28 1 – Ulysses 1

Het duurt nog even, maar dan heb je ook wat! Op 14 september 2021 om 20:00 uur, speelt Ulysses 1 een oefenwedstrijd tegen Unitas’28 1. De wedstrijd wordt in Wamel gespeeld.

Of toeschouwers tegen die tijd toegestaan zijn, kunnen we helaas nog niet garanderen. We houden jullie op de hoogte!

Heb jij ook zin in zo’n heerlijke nazomerse avond? Wij in ieder geval wel!

• Het jubileumfeest gaat NIET door

Helaas hebben we er voor moeten kiezen om ons jubileumfeest te cancelen. Deze zou eigenlijk plaatsvinden op 11, 12 en 13 juni 2021, maar dit is te snel om een volledig veilig feest te kunnen organiseren voor jullie.

We balen enorm, maar we laten ons jubileum niet zomaar ons voorbij gaan. Daarom staat de nieuwe datum al vast: 10, 11 en 12 juni 𝟮𝟬𝟮𝟮

Tot snel allemaal en blijf gezond

• SEC ON TOUR, ook langs Ulysses

Vanaf 24 augustus gaat het SEC on Tour!

Zij gaan op reis door de gemeente Oss en dagen kinderen op veel verschillende manieren uit om te bewegen. Ook bij R.K.S.V. Ulysses komt hun medewerkster Simone langs.

Voetbal sport en spel

Simone nodigt alle kinderen tot 18 jaar uit om gratis mee te doen bij R.K.S.V. Ulysses. Tijdens de Voetbal Sport en Spel activiteit worden er leuke voetbaloefeningen gedaan. Deze zijn net even iets anders dan tijdens een normale voetbaltraining. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Iedereen is vrij om een kijkje te komen nemen en lekker mee te doen.

• Met z’n allen naar de toekomst: een goed begin start bij jezelf

In een aantal sessies met het SEC gaan we werken aan de toekomstbestendige vereniging. We beginnen bij onze eigen vereniging en roepen je op om aan te sluiten op maandag 14 september!

Graag nodigen we jullie uit voor een bijeenkomst op maandag 14 september van 19:30 tot 21:00 uur. Ulysses wil een belangrijke functie vervullen voor zowel de leden als voor de inwoners van Megen:
    we willen verbinden, ontmoeten, leren en bewegen. Tijdens deze avond gaan we met zoveel mogelijk
    leden brainstormen over de toekomst van de vereniging. Wat gaat er goed en willen we behouden?
    Wat gaat er minder goed en willen we samen verbeteren? Deze interactieve bijeenkomst wordt
    georganiseerd door het bestuur in samenwerking met het Sport Expertise Centrum.

Ben je een voetballend lid, trainer, ouder van een jeugdspeler of steunend lid? Super, want iedereen is welkom!

Doel van de avond

Tijdens deze avond willen we samen met jullie nieuwe ideeën bedenken voor de toekomst van onze
    vereniging. We gaan aan de slag met verschillende vragen, zoals ‘Waar zijn we trots op?’ en ‘Wat gaat
    er hier nooit veranderen’? Jullie leren van elkaars ervaringen. De interactieve workshop wordt
    verzorgd door Hans Willemsen van het Sport Expertise Centrum.

19.30 uur: Ontvangst
    19.45 uur: Opening en kennismaking
    20:00 uur: Brainstormronde 1
    20.30 uur: Korte pauze
    20.40 uur: Brainstormronde 2
    21.00 uur: Informele afsluiting

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail naar stef@sport-expertise-centrum.nl. Gelieve dit uiterlijk donderdag 10
    september
    te doen, zodat wij het programma kunnen aanpassen op het aantal deelnemers.