Jeugdvoetbaldag!

Komende vrijdag, 14 mei, staat ons sportpark geheel in het teken van Jeugdvoetbaldag. Helaas kunnen we door de coronamaatregelen nog geen regulier kamp organiseren, maar we gaan er alsnog een geweldige dag van maken!

Het is niet toegestaan om de Jeugvoetbaldag te bezoeken. Op deze manier houden we het veilig en verantwoord voor iedereen.

Ongeveer š—­š—˜š—©š—˜š—”š—§š—œš—š kinderen van SV VITA hebben zich opgegeven en zullen zich vrijdag bezig houden met: voetballen, penalty’s nemen, spellen en nog veel meer gezelligheid! De organisatie heeft er zin in. En voor alle kinderen die meedoen, tot vrijdag!

De Maasdijk 2021!

De Maasdijk 2021 is gepland op 19 en 20 juni. Natuurlijk gaat ie ook door Megen, en de halve marathon start bij Ulysses.

Nieuw op het programma zijn fietstoertochten op zondag, en voor die-hard wandelaars een echte Kennedymars, de 80 van de Osse Maaskant.

Wil je meedoen aan Ć©Ć©n van de onderdelen, kijk dan op de website www.demaasdijk-events.nl

De organisatie is in Megen ook op zoek die op zaterdagavond 19 juni vanaf circa 17.00 uur enkele uren een hek wil bemensen in Megen, voor de veiligheid van de sporters.

Heb je hier belangstelling voor, mail danĀ vrijwilligers@demaasdijk-events.nl

Laura Schaffers en Marco van Schijndel nieuwe bestuursleden Ulysses!

We hebben goed nieuws! De opvolgers van Hein en Ferry zijn bekend: niemand minder dan Laura Schaffers en Marco van Schijndel komen het bestuur versterken!

Marco zal volgend seizoen de taken van de seniorencoƶrdinator op zich nemen. Marco is al sinds jaar en dag betrokken bij de voetbalclub op meerdere posities (jeugdleider, jeugdvoetbalkamp etc.) en brengt dus een hoop ervaring mee.

Laura gaat een hele nieuwe functie vervullen, namelijk die van vrijwilligerscoƶrdinator. We willen graag de afstand tussen bestuur en vrijwilligers verkleinen en daar is Laura de ideale persoon voor. Hoe de functie er precies uit komt te zien, dat gaan we de komende maanden bepalen.

Dit betekent dat er gƩƩn nieuwe jeugdcoƶrdinator in het hoofdbestuur van Ulysses komt. Gelukkig blijft Ferry onderdeel van het jeugdbestuur VITA, waar de meeste besluitvorming over de jeugd al plaatsvindt. Als hoofdbestuur houden we de lijntjes kort met Ferry en VITA, dus konden we kiezen voor aan andere invulling in het bestuur.

Uiteraard moeten Laura en Marco nog officieel benoemd worden door de Algemene Ledenvergadering in september. Dan ziet het bestuur er vanaf deze zomer als volgt uit:
Ivo Mulders – Voorzitter
Jan-Thijs Ouwens – Secretaris
Yannick Kiffen – Penningmeester
Laura Schaffers – Vrijwilligerscoƶrdinator
Marco van Schijndel – Seniorencoƶrdinator
Ralph Vestering – Kantinebeheerder
RenĆ© Hermans – Accommodatie en materialen

Tot deze zomer is Hein de Leeuw nog kantinebeheerder en Ralph seniorencoƶrdinator.

Wij zijn erg blij met de versterkingen van Laura en Marco en wensen hun veel succes in hun nieuwe rol!

Feyenoord komt naar VITA!

Het bestuur van VITA is erin geslaagd om de voetbalschool van Feyenoord naar deze regio te halen. Op 5 juni aanstaande verzorgt de jeugdopleiding van de topclub een voetbalclinic op het terrein van Ulysses in Megen. Tijdens een middagvullend programma krijgen deelnemers aan deze clinic tips en tricks van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools.

De clinic wordt georganiseerd bij SJO VITA in Megen en staat onder leiding van in ieder geval Ć©Ć©n oud-speler van Feyenoord. Doe mee en beleef een unieke Feyenoord-ervaring!
Let op: Deze trainingsactiviteit is alleen toegankelijk voor kinderen met geboortejaar 2006 t/m 2015. Ook als je geen lid bent van VITA kun je meedoen!

Datum: 5 juni 2021
Tijd: 13.00 – 16.00 uur.
Prijs: ā‚¬49,- per speler
Deelnemers vanuit VITA ontvangen ā‚¬10,- terug via een zogenaamde cashback actie. Let wel, dit geldt alleen voor leden van VITA, ook wanneer je jezelf al aangemeld hebt.
Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan een activiteit van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit Ć©Ć©n gezin geldt een eenmalige korting van 10% vanaf het tweede kind.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?
* Twee uur durende voetbalclinic met afwisselende trainingsonderdelen
* Professionele organisatie door Feyenoord
* Training van in ieder geval Ć©Ć©n oud-speler van Feyenoord, aangevuld door vakkundige assistent-trainers
* Officieel trainingsshirt van Feyenoord Soccer Schools
* Persoonlijk deelnamecertificaat, getekend door de hoofdtrainer
* Kans op mooie prijzen

Inschrijven kan via: www.feyenoord.nl/Soccer-Schools/Trainingsactiviteiten/Clinics/Veldclinics/inschrijving-clinic-sjo-vita

Oefenwedstrijd: Unitas’28 1 – Ulysses 1

Het duurt nog even, maar dan heb je ook wat! Op 14 september 2021 om 20:00 uur, speelt Ulysses 1 een oefenwedstrijd tegen Unitas’28 1. De wedstrijd wordt in Wamel gespeeld.

Of toeschouwers tegen die tijd toegestaan zijn, kunnen we helaas nog niet garanderen. We houden jullie op de hoogte!

Heb jij ook zin in zo’n heerlijke nazomerse avond? Wij in ieder geval wel!

Iedereen mag weer trainen, wel met voorwaarden!

Gisteren was er weer een nieuwe persconferentie over de coronamaatregelen. Wat mag er vanaf vandaag allemaal wel en niet? We zetten de belangrijkste voor jullie als lid/supporter op een rij!

– Tot en met 26 jaar mag er buiten gesport worden in groepsverband. Ook mogen er onderling wedstrijden georganiseerd worden tussen teams van Ulysses in deze leeftijdscategorie;
– Publiek (toeschouwers, supporters, ouders etc.) zijn niet toegestaan;
– Kantines, douches en kleedkamers blijven dicht. Je kleed dus thuis om en neemt ook een eigen flesje water mee van thuis. Deze mag ook niet bijgevuld worden op de club!

Vanaf 16 maart:
– Mogen ook personen van 27 jaar en ouder buiten sporten. Hier gelden wel de voorwaarden dat dit in groepjes van maximaal 4 personen plaatsvindt en dat zij onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Daarnaast blijven de meeste huidige maatregelen van kracht:
– Avondklok vanaf 21.00 uur
– Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en houd de hygiĆ«neregels intact

Ferry en Hein stoppen als bestuursleden

Ferry Witsiers en Hein de Leeuw stoppen aan het einde van dit seizoen als bestuursleden bij Ulysses.Ā 

Voor Ferry geldt dat hij, na 7 jaar jeugdcoƶrdinator te zijn geweest, het tijd vindt voor nieuwe en frisse ideeĆ«n in het bestuur. Gelukkig blijft hij wel betrokken bij het jeugdbestuur, dus blijft zijn ervaring behouden voor Ulysses en VITA. Daarnaast is Ferry ook nog te bewonderen als jeugdleider.Ā 

Hein heeft zes jaar in het bestuur gezeten als kantinebeheerder. Ook hij vindt het een mooi moment om het stokje over te dragen. Gelukkig raken we ook Hein niet definitief kwijt bij Ulysses, hij wil zich graag blijven inzetten voor het netjes en op orde houden van onze hele accommodatie.Ā 

Wanneer de mogelijkheid er weer is, nemen we uitgebreider afscheid van Ferry en Hein. Ook hebben we nog een afscheid tegoed van Stefan, die afgelopen zomer zijn taken over heeft gedragen.

De taken van Hein als kantinebeheerder worden vanaf de zomer overgenomen door Ralph Vestering. Ralph zit al in het bestuur, waar hij nu de taak heeft als seniorencoƶrdinator. Vanaf de start van seizoen 2021/2022 is hij dus de nieuwe kantinebeheerder. Hier zijn we erg blij mee! Dit betekent wel dat hij zijn taken voor de senioren overdraagt aan iemand anders.Ā 

We zijn als bestuur dus op zoek naar een nieuwe jeugdcoƶrdinator en een nieuwe seniorencoƶrdinator. Hierover zijn we in overleg met elkaar en hopelijk hebben we op korte termijn twee opvolgers gevonden.

Sportieve groet en blijf gezond,
Bestuur Ulysses

Onder de 27 jaar? Je mag weer!

Op dit moment geldt er een uitzondering voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Zij mogen in teamverband buiten sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Op dinsdag 23 februari maakten premier Rutte en minister de Jonge nieuwe regels omtrent sporten bekend!

Vanaf 3 maart wordt deze uitzondering verruimt. Jongeren van 18 tot en met 26 jaar (tot 27) mogen dan onder dezelfde voorwaarden ook sporten, echter alleen bij sportaccommodaties.

Wat betekent dat voor ons?

Per 3 maart gaat er weer volop getraind worden door de jongeren van 18 t/m 26 jaar. Heren 1 en 2 en Dames 1 pakken de trainingen weer op. Ook bij VITA pakken alle teams de draad weer op. JO19-1, JO19-2 en MO19-1 trainden de afgelopen tijd namelijk ook nog niet.

De trainingen zullen er misschien wat anders uitzien, want helaas zijn niet alle teamleden jong genoeg om mee te mogen trainen.

Regels op een rijtje

  • Er wordt geen competitie gespeeld;
  • De sporters hoeven onderling geen 1,5 meter te bewaren;
  • Mensen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis;
  • Er zijn GEEN toeschouwers toegestaan.

Vitale Vereniging: deel 3!

Beste betrokkenen,

Graag nodigen wij u uit voor de online bijeenkomst op donderdag 11 februari van 19:30u tot 21:00u. Dit is het vervolg op de bijeenkomst voor Megense verenigingen van 18 januari jl. Daar waren toen een flink aantal Megenaren aanwezig en zijn er een aantal goede ideeƫn ontstaan voor een betere onderlinge samenwerking. Tijdens een interactieve bijeenkomst willen we deze ideeƫn graag samen verder uitwerken.

Doel van de avond

Tijdens de bijeenkomst willen we een verdiepingsslag maken op de ideeƫn om de onderlinge samenwerking te versterken en uit te breiden. Dit gaan we o.a. doen op basis van onderstaande vragen:

  • Hoe kunnen we samen de jeugd en jongeren in Megen meer laten bewegen?
  • Hoe kunnen we samen de inactieve Megenaren meer laten bewegen?
  • Hoe kunnen we met elkaar de (sport)accommodaties meer gebruiken en beter benutten?
  • Welke (sport)activiteiten kunnen we gezamenlijk in Megen nog meer organiseren?

Neem betrokken Megenaren mee!

Wij willen graag een grotere groep Megenaren bereiken om te komen tot meer ideeƫn en groter draagvlak voor de onderlinge samenwerking. Wij vragen u daarom om tenminste ƩƩn of twee betrokken Megenaren mee te nemen om tijdens deze avond mee te denken.

Locatie

Digitale bijeenkomst via Microsoft Teams.

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail naarĀ stef@sport-expertise-centrum.nl. Gelieve dit uiterlijkĀ dinsdag 9 februariĀ te doen. Graag ontvangt Stef ook de namen en emailadressen van de andere betrokken Megenaren die deelnemen.

Archief Team - Pagina 3 van 4 - Sport Expertise Centrum

Indien jullie nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag!

Osse Sportawards: Stimuleringsaward gewonnen!

Afgelopen jaar hebben wij een stimuleringsbudget ontvangen om mee te werken aan hetĀ OsseĀ Sportakkoord. In januari moesten we een vlog insturen waarin we vertelden hoe we ons stimuleringsbudget hebben besteed het afgelopen jaar. Hiermee maakten we kans opĀ SportakkoordĀ Stimuleringsaward.

Vanavond, op 25 januari, werd deze uitgereikt. En yes: we hebben gewonnen! We zijn erg blij en kunnen met de gewonnen cheque weer heerlijk doorpakken! Zodat RKSV Ulysses voor altijd jouw club kan blijven.

Klik hieronder op de hyperlink om onze video te zien:

Sportakkoord Stimuleringsbudget RKSV Ulysses – YouTube