Nieuwe coronamaatregelen

Zojuist heeft het kabinet de nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Dit heeft voor onze voetbalclub, bij zowel Ulysses als VITA, de volgende gevolgen. De komende drie weken geldt:

 • We mogen niet meer komen kijken bij de wedstrijden en trainingen. Publiek is helaas verboden.
 • De kantine gaat dicht.
 • Het sportcomplex is geheel dicht ná 17.00u. Dit betekent voor ons: géén trainen en wedstrijden ná 17.00 uur.

Enorm balen natuurlijk, maar het beste voor de veiligheid van iedereen.

Vacature: Hoofdtrainer R.K.S.V. Ulysses

R.K.S.V. Ulysses zoekt voor seizoen 2022-2023 een hoofdtrainer voor ons 1e en 2de elftal. Het 1e elftal komt op dit moment uit in de 4de klasse, zondag. Het 2de elftal komt op dit moment uit in de 5de klasse, B-categorie zondag. Wij zijn op zoek naar een trainer voor de dinsdag- en donderdagavond voor de gehele selectie en de begeleiding van het 1e elftal op zondag.

Wat wij vragen:

 • Minimaal in bezit zijn van UEFA C.
 • Openstaan voor samenwerking met het 2de elftal en jeugd.
 • Iemand die goed om kan gaan met jeugd/jonge spelers.
 • Teamgevoel, gezelligheid, motiveren en discipline.
 • Een duidelijke visie op voetbal.

Wat wij bieden:

 • Een gezellige club, in de mooie stad Megen.
 • Goede arbeidsomstandigheden.
 • Een gemotiveerde spelersgroep.

Ben je geïnteresseerd in de functie? Mail dan je CV en motivatie vóór 1 december naar secretaris@rksvulysses.nl. Voor vragen kun je bellen of mailen met onze seniorencoördinator Marco van Schijndel: 06 21228559 / marcomegen1969.mvs@gmail.com .

Trainer Manfred van Erp stopt bij Ulysses

Gisterenavond (18/11) heeft Manfred van Erp, trainer van Ulysses, aangegeven te stoppen aan het eind van dit seizoen. Manfred gaat voor een nieuwe uitdaging, mits dit bij de juiste club is. Hij heeft Ulysses ervaren als een mooie en prettige club, met veel goede vrijwilligers en een fijne staf.

Ulysses vindt het erg jammer afscheid te moeten nemen van Manfred. Hij is een echte verenigingsman en paste goed bij de club. We respecteren zijn besluit en wensen hem dan ook veel succes bij een nieuwe uitdaging.

Ulysses gaat op zoek naar een nieuwe trainer. Kandidaten kunnen hun CV en motivatie tot 1 december naar secretaris@rksvulysses.nl sturen!

Rabo Clubsupport voor Ulysses

Vanaf 04/10 kun je, als lid van de Rabobank, weer stemmen op je favoriete club of vereniging. Wij roepen jullie allemaal op om op ons mooie clubje te stemmen. Zodat we met z’n allen kunnen investeren prachtige voetbalmaterialen voor Ulysses en VITA!

Stemmen kan via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport. Onze Rabopagina vind je hier. Dit kan nog tot en met zondag 24 oktober 2021.

Seizoensopening verzet naar 17/10

Yes, we mogen het seizoen eindelijk openen. En dat gaat gebeuren op 17 oktober 2021. Eigenlijk is het heel de dag feest, want maar liefst vier teams voetballen thuis (in Megen). Ulysses 35+ 1 om 10.00 uur, ST SBV/Ulysses 3 en Ulysses 2 om 12.00 uur en Ulysses 1 om 14.30 uur.

Daarnaast is er ook livemuziek aanwezig van Three of a Kind!! Hier moet je bij zijn!

Zien we je de 17e? Tot dan!

Jan-Thijs Ouwens wordt de nieuwe voorzitter van R.K.S.V. Ulysses

De nieuwe voorzitter van R.K.S.V. Ulysses is bekend. Jan-Thijs Ouwens heeft tijdens de bestuursvergadering van oktober aangegeven het stokje graag over te willen nemen en dat is unaniem akkoord bevonden door het bestuur.

Daarmee is er voor deze functie een snelle en goede opvolger gevonden en daar zijn we als bestuur erg blij mee! Jan-Thijs is nu nog secretaris, maar zal vanaf seizoen 2022-2023 de voorzittershamer in handen hebben. Over een nieuwe secretaris buigt het bestuur zich later dit seizoen.

In dezelfde bestuursvergadering is besloten dat Ivo betrokken blijft bij Ulysses als onderdeel van de Sponsorcommissie en vertegenwoordiger namens Ulysses bij mogelijke fusiegesprekken.