Beleef Megen | 14 mei

Loop rond tijdens Beleef Megen, geniet en maak kennis met wel méér dan 30 verenigingen, stichtingen en sportgerelateerde organisaties! Het wordt dé grootste open dag van Megen. Zo maken we inzichtelijk wat er allemaal te doen is in deze stad.

Datum: zaterdag 14 mei 2022 van 11:00u tot 16:00u + naborrel
Locatie: Sportpark den Heuvel, RKSV Ulysses

Je hoeft géén kaartje te kopen en kunt vrij inlopen op Beleef Megen. We bieden je een gratis kop koffie of thee aan, gesponsord door Allora. Daarnaast kun je gratis water of ranja tappen. Natuurlijk is de kantine van RKSV Ulysses ook open voor consumptie, hier kun je met contant geld, Ulysses munten of pinpas betalen!

Kom langs en….

…ben aanwezig bij verschillende demonstraties. Tijdens de open dag hebben we een druk schema met clinics, optredens en demonstraties die je niet mag misschien. Luister bijvoorbeeld naar wat muzikaal Megen te bieden heeft. Doe mee met sportief Megen. En kijk naar creatief Megen. Vergeet bovendien ook niet even langs te gaan bij de pony’s van de ponyclub en de brandweerauto van de Megense brandweer.

…geniet van de muziek en entertainment. De gehele dag wordt muzikaal in banen geleid door de jongens en meiden van Soos ‘t Trêpke. Zij draaien de leukste en sfeervolste plaatjes, maar kondigen ook aan wanneer en welke demonstraties je niet moet missen. Maak je daarnaast ook klaar voor een HAPPY CARNVALS HOUR! Ten slotte is er ook een boel live muziek te bewonderen, denk aan Zingzin en Metropolis. Ook het Acropolishoekje brengt muzikaal vertier met zich mee.

….bezoek een hele boel informatiekraampjes. Een hoop Megense verenigingen willen je graag laten zien waar ze zoal mee bezig zijn en wat ze in huis hebben. Bewonder bijvoorbeeld kunstwerken van de Breiclub en Kunstvoer, maar leer ook meer over Megen bij de TIM en Heemkundekring. In totaal kun je zo’n 25 kraampjes bezoeken!

…maak kans op prijzen bij de loterij. Inwoners van Megen krijgen tegelijkertijd met de Beleef Megen flyer ook een gratis lot in hun bus. Bewaar deze goed, hiermee maak je kans op te gekke prijzen. De prijzen worden vanuit de verenigingen, maar ook andere Megense ondernemers, aangeboden. Op Beleef Megen kan je nog zoveel loten bijkopen als je wil! Je hebt alleen prijs als je aanwezig bent. De trekking vindt plaats van 15:00 en 16:00 uur en we sluiten daarna af met een drankje!

Wie nemen er deel aan Beleef Megen?

 1. EHBO Megen
 2. Stichting Jeugdbelangen
 3. Moby Dick
 4. Keiendonk
 5. Brandweer
 6. Heemkunde
 7. Schaakclub
 8. WSV de Vliet
 9. Soos
 10. TIM
 11. Metropolis
 12. Ondernemersvereniging MHM
 13. Acropolis
 14. Megensch Batterij
 15. Megense Molen
 16. Kunstvoer
 17. Repair café
 18. Maasruiters
 19. Damesgym
 20. Rollend Creatief
 21. Keiennieuws
 22. Breiclub
 23. RKSV Ulysses
 24. ZingZin
 25. Leef Coaching
 26. KBO
 27. Buurtbus
 28. Gemeente Oss + Ons Welzijn
 29. Noit Gedart
 30. Megense Comedie
 31. Studio Slank & Fit
 32. Bridgeclub
 33. De Keienrenners

Tijdsschema demonstraties + optredens + clinics

Ik heb nog vragen. Bij wie moet ik dan zijn?

Indien er vragen of opmerkingen zijn, laat het gerust weten. Er kan contact worden opgenomen met de organisatie via beleefmegen@gmail.com of 06-55923153 (Julia van Schijndel).